Månedens præmie

Prisindberetninger virker pt. ikke

Vi har pt. tekniske problemer med vores indberetningsfunktion på benzinpriser.dk og i appen. Vi arbejder lige nu på en alternativ løsning. Vi beklager ventetiden og ulejligheden.

Introduktion til FDM benzinpriser

Benzinpriser.dk er for dig, der ønsker et nemt og hurtigt overblik over de danske benzinpriser, både lokalt og landsdækkende. Opretter du en gratis profil, får du tilmed adgang til en række personlige funktioner, der sikrer, at du altid har den nyeste viden om benzin- og dieselpriser nær dig. Benzinpriser.dk findes også i en mobilversion. Begge versioner er udarbejdet og drives af FDM (Forende Danske Motorejere).

 

Listepriser
Her får du overblik over benzinselskabernes listepriser på benzin, diesel og fyringsolie. Priserne opdateres på daglig basis omkring middagstid. Du kan på siden altså se, hvornår priserne sidst er opdateret. De oplyste listepriser er rettet mod private forbrugere. Erhvervskunder bør derfor være opmærksomme på egne prisaftaler. Se dagens listepriser

 

Lokale priser
Vores sortérbare liste synliggør de lokale priser på benzin og diesel rundt omkring i landet. Prisoversigten er baseret på tal, som forbrugerne selv indberetter til benzinpriser.dk. FDM tager derfor forbehold for indtastningsfejl fra forbrugerne. Princippet er ganske enkelt - jo flere, der taster ind, jo større sandsynlighed er der for, at alle kan søge og finde billig benzin i nærheden af, hvor de bor. De lokale priser ligger på oversigten i en begrænset periode for at sikre, at de benzinpriser, som præsenteres her, er de aktuelle.

 

Lokalpriserne på benzin, diesel og fyringsolie er baseret på tal, som forbrugerne selv indberetter til benzinpriser.dk. FDM tager forbehold for indtastningsfejl på både listepriser og lokalpriser, og FDM benzinpriser.dk kan til enhver tid alene betragtes som vejledende.

 

FDM
Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby

Månedens oktanhelte


Se alle oktanheltene
Bliv indberetter